De Ploeg

De Ploeg gordijnen: ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen

Advies over De Ploeg

De Ploeg gordijnen kopen in Enkuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel en Venhuizen

De Ploeg ontwikkelt unieke en hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen. De Ploeg is een internationaal topmerk dat bekend staat om de kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Daarnaast gaat het merk voor duurzame productie met eerlijke materialen. De hoogwaardige kwaliteit kenmerkt ook Simon de Wit Wonen en Slapen. Bezoek ons in Enkhuizen.

SEA geeft nieuw leven aan plastic zwerfafval

Stoffen van De Ploeg zijn ontworpen om bij te dragen aan een goede leef-en werkomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand. In antwoord op de toenemende vraag naar duurzame producten presenteren we een circulaire gordijnstof: SEA, gemaakt met aangespoeld plastic.

De Ploeg gordijnstoffen in de regio Enkuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel en Venhuizen

Een mooi lichtspel, subtiele details of opvallende accenten. Met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van De Ploeg zit er altijd wel een stof tussen die bij jou past. Daarnaast heb je de keuze uit transparante stoffen en gesloten stoffen, voor een mooi lichteffect. Welke sfeer creëer jij in huis? Ontdek het bij Simon de Wit Wonen en Slapen in Enkhuizen!

De Ploeg meubelstoffen bij Simon de Wit Wonen en Slapen

De Ploeg werkt samen met verschillende soorten meubelmerken zoals Rolf Benz, Artifort®, HAVEE, Erpo, Skalma en Leolux. Kortom, ontwerpen met topmerken! Simon de Wit Wonen en Slapen helpt je graag bij de zoektocht naar de mooiste materialen en dessins bij jouw interieur. In het uitgebreide assortiment meubelstoffen vind je zeker een perfecte optie voor jouw woonstijl. Vraag in onze winkel in Enkhuizen naar de mogelijkheden.

persoonlijk interieuradvies

Simon de Wit Wonen en Slapen, jouw De Ploeg specialist in de regio Enkuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel en Venhuizen.

Simon de Wit Wonen en Slapen is dé De Ploeg specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment De Ploeg gordijnstoffen. Wij kijken graag samen in onze showroom in Enkhuizen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Heb je een keuze gemaakt? Wij confectioneren jouw gordijnen perfect op maat!

De Ploeg bij Simon de Wit Wonen en Slapen in de regio Enkuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel en Venhuizen

Meubelstoffen
Gordijnstoffen

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook