Artelux

De kracht van elegante, rijke en sfeervolle Artelux gordijnstoffen

Advies over Artelux

Artelux gordijnen kopen in Enkuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel en Venhuizen

Artelux presenteert bij Simon de Wit Wonen en Slapen een complete collectie gordijnstoffen. Oneindige variaties in kleuren, materialen en patronen en gebruik van natuurlijke materialen. Zo brengt Artelux sfeervolle gordijnen voor iedereen binnen handbereik.

Gordijnontwerp door Artelux bij Simon de Wit Wonen en Slapen

Een persoonlijk interieur zorgt dat jij je thuis voelt. Artelux helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties. Van natuurlijk of subtiel tot contrasterende kleuren en bijzondere details. Het kleurenpalet is zelfs afgestemd op tinten bij toonaangevende verfleveranciers. Zo combineer je nog eenvoudiger de gordijnen bij de rest van jouw woning.

Simon de Wit Wonen en Slapen helpt je graag de mooiste dessins te vinden voor jouw interieur.

Gordijnen van hoogwaardige materialen van Artelux in Enkhuizen

Natuurlijke materialen vormen prachtige accenten in elke woning. Vandaar dat Artelux altijd gordijnstoffen in de collectie opneemt met natuurlijk ogende structuren en kleuren. Daarnaast selecteert het merk de grondstoffen zorgvuldig op gebruiksvriendelijkheid. Zo heb je jarenlang plezier van jouw mooiste gordijnen.

Interieuradvies over Artelux gordijnen in de regio Enkuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel en Venhuizen

De specialisten van Simon de Wit Wonen en Slapen helpen je graag om de mooiste kleuren en materialen in huis te combineren. Samen creëren we jouw persoonlijke woonstijl. Kom inspiratie opdoen in onze showroom op in Enkhuizen.

Artelux bij Simon de Wit Wonen en Slapen in de regio Enkuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel en Venhuizen

Gordijnstoffen
Vouwgordijnen

interieuradvies

Simon de Wit Wonen en Slapen, jouw Artelux specialist in de regio Enkuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel en Venhuizen.

Simon de Wit Wonen en Slapen is dé Artelux specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Artelux gordijnstoffen, vouwgordijnen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Enkhuizen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij maken de gordijnen perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook